Yeni Telefonlar :

Galaxy s3 özellikleri ve fiyatı

Cihazda yeni nesil TouchWiz arayüzü bulunuyor, Samsung, Android Ice Cream Sandwich‘den fazlaca özellik sunuluyor. Samsung Galaxy S3 cihazı beraberindeki yazılımlar ile farklılıklar sunuyor.

Samsung Galaxy S3 Detaylı Özellikleri:

Boyutlar: 136.6 x 70.6 x 8.6mm

Ağırlık: 133 gram

Ekran: 4.8 inç büyüklüğündeki HD Super AMOLED ekranın kullanıldığı Galaxy S3, Pentile teknolojisini temel alıyor. Pentile teknolojisinin görüntü açısından negatif yönlerinin bulunduğunu hatırlatalım. Samsung Galaxy S3′ün ppi değeri ise 306.

Samsung Galaxy S3, ekran kaplaması olarak Corning Gorilla Glass 2‘yi kullanıyor.

İşlemci: 1.4 GHz hızında çalışan Exynos 4212 Quad

Depolama: 16 / 32 / 64 GB seçenekleri olacak ve ayrıca microSD desteği olacak. ( 50GB Dropbox bulut depolama )

RAM: 1GB

Yazılım: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich + TouchWiz

Kamera: 8 megapiksel arka ışık aydınlatmalı LED flaş ve otofokuslu ana kamera + 1080p video kaydı, 1.9 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çeken arka aydınlatmalı ön kamera + 720p video kaydı.

Kablosuz Bağlantılar: NFC, Bluetooth 4.0, WiFi, WiFi Direct, WiFi HotSpot, DLNA, Wireless şarj, GPS, 3G / LTE

Batarya: 2100 mAh
Peki Hangi yeni özellikler var:

Pop Up Play Özelliği

Pop Up play özelliği cihaz ile yeni gelen bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesind bir mesaj yazarken veya maillerinize bakarken izlediğiniz videoyu kapatmanıza gerek kalmıyor. Hem video izleyip hem mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz.

Cihazın ekranında ufak olarak video oynamaya devam ediyor. Siz bu sayede ekranı 2 parça halinde kullanıyorsunuz. Daha önce incelediğimiz cihazlarda karşımıza çıkmayan bu özellik onu farklı kılıyor.

Smart Stay Özelliği

Cihazın ön yüzeyinde 1.9 megapiksel kamerası bulunuyor. Bu kamera normal kameralardan farklı olarak sizi izliyor diyebiliriz. Siz cihazın ekranınıza baktığınızda cihazın ekranı kararmıyor. Ama cihazın ekranına odaklanmassanız otomatik olarak algılayarak 30 saniye içerisinde ekran kararıyor.

Samsung S Voice

Bu özellik sayesinde cihazınızın alarmı çaldığında ”ertele” diyerek sesli bir şekilde cihazın alarmını erteleyebiliyorsunuz. İlk aşamada Türkçe desteklemeyecek olan bu uygulama bir süre sonra Türkçe dilde destekleyecek.

Galaxy S3 Fiyatı: 1.540.00 TL





Share this article :

+ yorum + 3 yorum

17 Temmuz 2013 01:00

Samsung Galaxy S3 cihaz özellikleri çok daha diğer markaların modelleri geri kalanı ile karşılaştırıldığında takdir olan çarpıcı bir cihazdır. Ben Samsung Galaxy S3 cihazı seviyorum.
s 3 fiyatlari

5 Eylül 2013 07:14

Samsung Galaxy S3 Mükemmel Bir Telefon Bilgileriniz için çok Teşekkür Ederim..

10 Şubat 2014 11:44

Cok guzel tel

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Cep Telefonu - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger